Skip to content

LAAKAOVET

Valmistamamme laakaovet ovat huullettuja. Laakaovet saa ilman kynnystä, 22 mm huulletulla kynnyksellä tai tuuletuskynnyksellä.

ÄÄNIERISTYSOVET

Äänieristysovia valmistamme luokissa 25 dB (Rw 31 dB), 30 dB (Rw 37 dB) ja 35 dB (Rw 42 dB). Äänieristysovissa on 27 mm huullettu tammikynnys. Esteetöntä kulkua haluttaessa ovi voidaan varustaa tammikynnyksen sijaan myös laskeutuvalla tiivistekynnyksellä.

PALO-OVET

Valmistamamme palo-ovet ovat tyyppihyväksyttyjä, palo- ja äänieristysluokiteltuja ovia luokassa EI30/30 dB (Rw 39 dB). Palo-ovissa on 27 mm huullettu tammikynnys. Todistuksen tyyppihyväksyntäasetuksen mukaisuudesta voit katsoa tästä.

ULKO-OVET

Valmistamme ulko-ovia sekä alumiinijäykistettyinä että perinteisinä kehäovina.

MUUT OVET

Valmistamme myös muita ovia, kuten peiliovia, paneeliovia sekä liuku- ja heiluriovia.

VÄLISEINÄIKKUNAT

Väliseinäikkunat valmistamme kiinteinä, ja saat ne tarvittaessa myös äänieristyslaseilla vastaamaan ovien db-luokitusta. Avattavia ikkunoita emme valmista.

100% MITTATILAUSTYÖNÄ

Kaikki ovet valmistetaan tilauksesta asiakkaan mitoilla, halutulla värillä ja pintamateriaalilla. Laaka-, äänieristys- ja palo-ovet voidaan tehdä maalattuna, viilutettuna tai laminaattipintaisena. Ulko-ovet on mahdollista tehdä maalattuina sekä suoja- ja kuultokäsiteltyinä. Myös karmisyvyys on asiakkaan määriteltävissä.

Lahden ovi

Lahden Ovi Oy on vuonna 1993 perustettu yritys, joka valmistaa ovia ja väliseinäikkunoita perinteisenä puusepäntyönä.

Vuoripojankatu 12
15210 Lahti
Y-tunnus: 2904483-2

Tuotteemme

Laakaovet
Äänieristysovet
Palo-ovet
Ulko-ovet
Väliseinäikkunat

Yhteystiedot

Tarjouslaskenta ja myynti
0400 712 864
ari.lehto@lahdenovi.fi

Tuotanto ja toimitukset
0400 967 696
henri.lehto@lahdenovi.fi